kooka21 Napisano 25 Maja 2014 Napisano 25 Maja 2014 Imię:[Konrad]Data urodzenia:[21 lipiec 1995 - 00:00]Chcę grać z ACC w:[ArmA 2: CO]Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej:[w arme grałem tylko na singile player , w Warrocku zarówno jak in Pl i EU 100lvl miałem także własny server , Należę do Organizjacji Paramilitarnej "Polskie Drużyny Strzeleckie]Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy:[Głownie Symulatory lotów latałem w virtualnej repezentacji polski sumylatory Morsjkie nie mają dla mnie tajemnic brat technik nawigator w J.W 2035 ]Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ:[rozwinięcie się w tego typu grze podszkolenie umiejętności oraz pozanie ludzi noi przedewszystkim rozwinięcię się z zakresu tatyki oraz chciał bym się sprawdzić jako pilot śmigłowca]Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk:[Śmigłowce transportowe]Coś o mnie:[Jestem kulturalny myślę że też inteligętny zręsztą jestem osobą skromnom i nie lubię się chwalić wiec sprawdzicię mnie to się dowiecie sami jaki jestem nie mi to oceniać]Osoba polecająca : Nie podano Kliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny 1