Deuce Napisano 12 Sierpnia 2014 Napisano 12 Sierpnia 2014 Imię:[Marek]Data urodzenia:[07 luty 1999 - 00:00]Chcę grać z ACC w:[ArmA 3]Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej:[Grupa http://forum.armacenter.pl/ Grupa RedOrchestraPlaying Trzymam się najczęściej tych 2 grup.]Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy:[Red Orchestra Red Orchestra 2 Red Orchestra Rising Storm ARMA 2 Battlefield Bad Company 2 Battlefield Bad Company 2 Vietnam]Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ:[Jest to jedna z grup reprezentujących wysoki poziom chcę wspomnieć o tym że dopiero zaczynam swoją zabawę z ARMĄ 2.]Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk:[Piechota]Coś o mnie:[interesuję się historią oraz zbieraniem starych dokumentów i broni deko.]Osoba polecająca : Nie podano Kliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny
Tes Napisano 12 Sierpnia 2014 Napisano 12 Sierpnia 2014 Minimalny wiek to 17 lat.wróć gdy będziesz spełniać wymagania