Skocz do zawartości
Robak

Formularz rekrutacyjny - Robak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Imię:
[Adrian]

Data urodzenia:
[22 kwiecień 2003 - 00:00]

Chcę grać z ACC w:
[ArmA 3]

Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej:
[W ArmA II byłem w jakimś zespole, marny, nie pamiętam nawet nazwy. Co do innych gier, Multi Theft Auto 1.4. Tam byłem w "Kombinacie", Specnazie, Ruchu oporu, U.S.M.C i wieeeelu innych armiach. W tych zespołach panowała dyscyplina taka jak u was. Z tym, że gra nie ma takiej fizyki jak ArmA.]

Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy:
[Moje doświadczenie z ArmĄ? Pierwsza w jaką zagrałem to ArmA II. Grałem w symulatory takie jak symulator farmy, jazdy tirami, i takie tam, długo by wymieniać.]

Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ:
[bardzo lubię grę taktyczną, realistyczną, oraz zespołową. ACC to idealne do tego miejsce. Wiem, że przyjmujecie od 17 roku życia, lecz, warto spróbować, prawda?]

Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk:
[Nie wiem, lub nie mam pewności]

Coś o mnie:
[Mam na imię Adrian, 12 lat i mieszkam w Golubiu-Dobrzyniu. Jestem lekko chory psychicznie, jednak biorę leki i naprawdę jestem sympatyczny. Nie mam wielu przyjaciół przez chorobę. Mam doświadczenie w tych sprawach, prowadzę małą grupę ASG "BlackFox". Szkolę tam swych nielicznych przyjaciół, by stali się doświadczonymi żołnierzami. W serie ArmA gram od ok. 3-4 lat. Posiadam mikrofon, i wszystko co potrzebne. Standardowo przeczytałem wszystkie regulaminy oraz porady dotyczące rekrutacji oraz członków ACC. Mam nadzieje, że chociaż ktoś rozpatrzy to podanie.

PS. Army obecnie nie kupiłem, lecz mam na nią pieniądze. Po prostu, serwerów dobrych wiele nie ma, a ja nie chce kupywać jej na marne. Obecnie gram na piracie w kampanie. Z góry dziękuje, pozdrawiam.

Adrian "Robak" Robakowski]

Osoba polecająca :

Kliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...