Vondagar Napisano 2 Października 2015 Napisano 2 Października 2015 Imię:[Tomasz]Data urodzenia:[01 styczeń 1976 - 00:00]Chcę grać z ACC w:[ArmA 3]Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej:[od 2007 do 2011 byłem członkiem klanu, Imperium Polskie (www.ipl.fora.pl) - seria gier Total War]Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy:[Arma 2 z wtyczkami i modami zabawa w symulacje z przyjaciółmi. Total War Warband WoT Nieco ASG.]Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ:[Mam ochotę czasami pograć w doborowym towarzystwie.]Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk:[Piechota]Coś o mnie:[Mam 39,5 lat. Zawodowo zajmuję się grafiką głownie DTP,w wolnych chwilach zajmuję się Game Dev i grafiką postaci 3d.]Osoba polecająca : Berek Kliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny
Agora Napisano 2 Października 2015 Napisano 2 Października 2015 Witam Proszę o zmianę nicku na krótszy i łatwiejszy w wymowie. Przypominam też, że nick nie powinien zawierać cyfr oraz dopisków typu "PL" itp.
Agora Napisano 10 Października 2015 Napisano 10 Października 2015 Zamykam z powodu braku aktywności. Jeśli chcesz wznowić proces rekrutacji skontaktuj się z Kwatermistrzem przez PM na forum.