Skocz do zawartości
Gienek

Formularz rekrutacyjny - Tomekk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations

[TAK] Posiadam mikrofon

[TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC

[TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki

Imię:

[Tomek]

Data urodzenia:

[styczeń, 1983]

Skąd się o nas dowiedziałeś:

[Przeglądając szkolenia Arma 2 na Youtube]

Dlaczego chcesz do nas dołączyć?:

[Dosyć długo gram w Arma 2 (singleplayer), jestem zauroczony jej klimatem i realizmem a teraz chciałbym podwyższyć poprzeczkę i spróbować swoich sił w grze kooperacyjnej w szeregach Waszej grupy]

Doświadczenie z serią OFP/ArmA:

[OFP - kilka godzin/ Arma 2 Combination operations - 2 miesiące systematycznej gry]

Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i takie członkostwo mówi nam coś o graczu.)

[Gry zespołowe MMORPG (Lineage 2), członek wielu klanów w tym i lider kilku z nich]

Osoba polecająca:

[bRAK]

Coś o sobie: ( zainteresowania, oczekiwania itd. W końcu trzeba Was poznać. )

[Hobby - motocykle. Zainteresowania - militaria, czasy 2 wś, strzelectwo (kilka razy na podium w zawodach w konkurencji karabinka pneumatycznego oraz kbks), paintball leśny w amatorskiej drużynie.

Mam nadzieję na wstąpienie do Waszej drużyny i danie z siebie wszystkiego aby wykonywane misje były kończone z powodzeniem. ]

Napisano

Axel jest tylko jeden.

Natomiast Tomekk musimy zmienić aby nick był bardziej rozróżnialny od obecengo gracza.

Propozycje prosze na PW lub do Kwatermistrza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...