Cichos Napisano 5 Marca 2016 Napisano 5 Marca 2016 Imię:[Piotr]Data urodzenia:[15 wrzesień 1991 - 00:00]Chcę grać z ACC w:[ArmA 3]Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej:[ Brak]Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy:[Brak]Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ:[Jestem miłośnikiem sprzętu wojskowego oraz wszystkiego co z nim związane.]Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk:[Piechota, Jednostki specjalne, Jednostki pancerne, Śmigłowce transportowe, Śmigłowce bojowe]Coś o mnie:[Na co dzień zajmuje się zarządzaniem oraz logistyką. Lubię pracować z ludźmi.]Osoba polecająca : Moiz Kliknij tutaj aby zobaczyć formularz rekrutacyjny
Sone Napisano 5 Marca 2016 Napisano 5 Marca 2016 Witaj Cichos! Czy jesteś w stanie wymyślić inny nick? Mamy w ACC gracza o bardzo podobnie brzmiącym przydomku. Być może nie jest to zupełnie myląca zbieżność, ale i tak najlepiej byłoby jej uniknąć
Tox Napisano 5 Marca 2016 Napisano 5 Marca 2016 Witaj !Nick do zmiany. Tak jak napisał [m=Sone], mamy już gracza z bardzo podobnym nickiem. Do tego proszę uzupełnić datę urodzenia w profilu oraz o zgłoszenie się po rangę rekruta. Na górze forum zakładka "Gracze" -> "Zgłoszenia", przy randze rekrut guzik "Zgłoś się!".W razie pytań łap mnie na TSie lub pisz pw na forum.