Prefix 0 Napisano 20 Marca 2019 Szkolenie ciekawe, widać solidne przygotowanie prowadzącego. Plus za skrypt szkolenia, zamiast prowadzenia go "z głowy", dzięki czemu przestoje pojawiały się tylko gdy potrzebowali ich kursanci. Ja bym jednak proponował ograniczyć poziom ze "szkolenia dla wszystkich" na "szeregowca", bądź coś pośrodku, bo jako nowicjusz robiłem bałagan Ew. na nowych graczy przyda się osoba wspierająca, gdzie główny prowadzący wykłada temat, a pomocnik indywidualnie nadgania ze świeżymi w temacie, by główna grupa nie czekała. Wciąż jednak, mnie się podobało - dzięki! Jest szansa dostać "slajdy" z poradami dot. ustawiania sekcji? Cytuj
Fistach 225 Napisano 21 Marca 2019 Szkolenie zdecydowanie na plus. Bardzo dobre dla osób chcących podjąć dowodzenie na poziomie drużyny. Z uwag technicznych ode mnie to: 1) brak respawnu 2) ćwiczenia praktyczne bardzo podobne do siebie (w moim mniemaniu można by je jakoś albo urozmaicić lub skondensować do jednego dużego) 3) @Maras zastanów się nad użyciem w ćwiczeniach AI-ków tak aby każdy dowódca mógł użyć każdej broni dostępnej w swojej drużynie bez ryzyka reanimacji instruktora (mój pomysł z walnięciem rurą w budynek z umocnionym KM ) 4) ilość informacji jest bardzo duża i niestety czasu brakło na ostatnie zagadnienia i przekazywane były ekspresowo. Trzeba się zastanowić czy nie rozbić tego szkolenia na dwie części Mam nadzieję, tego typu szkolenia będą się odbywały częściej w ACC. Cytuj