Skocz do zawartości

CODENAME: Follow The Rabbit

canadian
   (0 opinii)
Misje

_ Rok 1994.
_ Drużyna brytyjskiego Special Air Service wyrusza na pustynię Dasht-e Kavīr, aby schwytać przywódców irańskich bojówkarzy - braci Rahim.
Jeśli ich zeznania potwierdzą przypuszczenia agentów MI6, to znów wrócimy na trop Kirillova.

Upraszam (rozkazuje) najpierw zapełniać sloty nieopcjonalne (nie oznaczone na zielono).

Opinie użytkowników

Rekomendowane komentarze

Doman

Napisano

@Pba proszę uszanuj prośbę MM o NIE zajmowanie najpierw slotów OPCJONALNYCH

Cytat

> Upraszam (rozkazuje) najpierw zapełniać sloty nieopcjonalne (nie oznaczone na zielono).

image.png

• Lubię 1
Pba

Napisano

@Doman

Myślałem, że wszystkie nieopcjonalne są już zajęte ;) Poprawiłem

• Lubię 1
  • Upvote 1
Koxxus

Napisano

@Houdini

> Upraszam (rozkazuje) najpierw zapełniać sloty nieopcjonalne (nie oznaczone na zielono).

Houdini

Napisano (edytowane)

@KoxxusWiem wiem ale na swoje usprawiedliwienie nie przeszedłem szkolenia na lidera. I nawet bez nie czuje się bym mógł podołać 

Edytowane przez Houdini
  • Upvote 1
Lix

Napisano

@Koxxus Nie przesadzaj, bo dowódczy slot to nie jest byle co. Jest on o tyle specyficzny, że wiąże się z wzięciem odpowiedzialności za grę oddziału, a nie każdy ma wiedzę, umiejętności, czy chęci, by podjąć się takiego ciężaru. Moim zdaniem lepiej mieć dodatkowego operatora w oddziale i umożliwić mu rozegranie misji(bo chyba o to tu przede wszystkim chodzi) niż nie mieć nikogo. 

canadian

Napisano

Ja to tylko tak zostawię - i tak ktoś będzie musiał dowodzić @Lix. Nie zachowujcie się jakby dowodzenie w Armie było jakąś nieziemską odpowiedzialnością.

Lix

Napisano (edytowane)

Nie wiem @canadian  jak tam u Ciebie z działaniem w grupie, ale ja jestem z tych, co nie lubią psuć innym gry, jeśli mogą tego świadomie uniknąć.

Edytowane przez Lix
canadian

Napisano

Nie wiem co ma do tego moje działanie w grupie, ale nie pamiętam, żeby ktokolwiek nauczył się dowodzenia bez faktycznej praktyki. No ale zmuszać nikogo nie będę, jedynie mogę wspomóc dobrą radą.

• Lubię 2
Houdini

Napisano

@canadianmogę wziąść dowodzenie ale potrzebowalbym przyspieszone szkolenie o ile bedzie wielka potrzeba by ktoś wziął dowodzenie  nad jedną z drużyn 

Pba

Napisano

W razie czego mogę czymś dowodzić :G

Doman

Napisano

Chłopaki próbujcie. Tylko coś robiąc można się tego nauczyć 🙂

Nikt nie zmusza brać od razu całej misji. Ale 4os. oddział bierzcie. Dowodzenie daje dużo frajdy.

Houdini

Napisano

Mogę dowodzić jedną z drużyn tylko proszę o wyrozumiałość. Moj brak doświadczenia niestety powinien zrobić swoje

• Super 1
  • Lubię 3