Skocz do zawartości

CO 24 Mind the Gap

Brick
   (0 opinii)
Misje

Oddział USMC Recon wykonuje patrol pieszy w poszukiwaniu działalności wywrotowej talibów - Afganistan

Czytaj więcej

Opinie użytkowników

Rekomendowane komentarze

Houdini

Napisano

Mam pytanie w sumie czysto techniczne jaki jest sens radio operatora i assistance operatora radia skoro są radia 148 i 343? Czy tylko poprostu nazwa i nic nie wnosi 

Maras

Napisano

@Houdini

Ta rozpiska jest zgodna ze strukturą USMC Recon. 

Więcej możesz dowiedzieć się z naszej wiki ACC

Houdini

Napisano

@MarasJa rozumiem strukturę usmc ale bardziej chodziło mi czy tu na misji coś mocno wnosi radio operator (nie licząc RP)

Maras

Napisano

3 godziny temu, Houdini napisał:

wnosi

Wnosi to ze MM wiernie odtwarza zastosowaną przez siebie w misji jednostkę i jej strukturę organizacyjną.

Pierwotną domeną misji w ACC jest odtwarzanie działań i realiów na tyle ile to możliwe. Stąd taka rozpiska.

Jeśli w danych wywiadowczych nie ma konkretnych informacji o potencjalnym Roleplayu na tym slocie to dowódca oddziału winem sam adekwatnie rozdysponować ludzi.

Pomocne apropps tego mogą się okazać informacje przesłane w moim poprzednim komentarzu.

Houdini

Napisano

13 minut temu, Maras napisał:

Jeśli w danych wywiadowczych nie ma konkretnych informacji o potencjalnym Roleplayu na tym slocie to dowódca oddziału winem sam adekwatnie rozdysponować ludzi.

I tylko o to mi chodziło rozumiem całe RP i odtwarzanie realiów oraz ich działań czytałem dane i to co wysłałeś dlatego to było pytanie do MM czy czegoś nie dopisał na temat radio operatorów czy tak mialo byc z zalozenia jezeli zrobilem male zamieszanie przepraszam

Houdini

Napisano

Nie wiem czy dziś zdążę do 20. Córka chora wiec trudno będzie się jej zasypialo więc się wypisuje

piranha

Napisano

Niestety wypadam na obecną chwilę... ;(