Rekrutacja
Tu możesz zaciągnąć się do ACC.
Podfora
-
>>> DOŁĄCZ DO NAS! <<< (30 857 przekierowań)
2 232 tematów w tym forum
-
- 3 odpowiedzi
- 609 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: ADAM Data urodzenia: 10/1979 Skąd się o nas dowiedziałeś: internet - ACPL, you tube Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: dobra gra zespołowa i symulacja dobrego pola bitwy Doświadczenie z serią OFP/ArmA: Arma, Arma2, Arma2:oa Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i taki…
Ostatnia odpowiedź: Darek, 17 Stycznia 2012 -
- 4 odpowiedzi
- 702 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Piotr] Data urodzenia: [Grudzień, 1993] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Kolega wysłał mi jeden z waszych filmów.] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Bardzo podoba mi się klimat waszych rozgrywek to coś czego zawsze mi brakowało podczas grania w Armed Assault, czy jakąkolwiek inną "symulację" pola bitwy.] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Przechodzenie kampanii z…
Ostatnia odpowiedź: KieGo, 16 Stycznia 2012 -
- 13 odpowiedzi
- 1,4tys. wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2:Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuje się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi " forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [ Jarek ] Data urodzenia: [ Listopad, 1981 ] Skąd się o nas dowiedziałeś: [ youtub ] Dlaczego chcesz do nas dołączyć: [ 10 lat temu skończyłem zasadniczą służbę wojskową i trochę tęsknie za tym.Na waszych filmikach widać że bardzo profesjonalnie podchodzicie do tematu co bardzo mi się podoba.Dlatego chciałbym do was dołączyć i przeżyć to jeszcze raz (chociaż wirtualnie ). Doda…
Ostatnia odpowiedź: Mardok, 14 Stycznia 2012 -
- 2 odpowiedzi
- 573 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Zbyszko] Data urodzenia: [Grudzień, 1993] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Znalazłem wasz kanał na Youtube obejrzałem kilka filmów i zakochałem się w tym stylu rozgrywki.] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Chciałbym poczuć ten klimat, walczyć u boku kilkunastu lub kilkudziesięciu ludzi to jest to czego oczekuje od Army a wasza grupa umożliwiłaby to.] Doświadczenie z serią …
Ostatnia odpowiedź: NOON, 14 Stycznia 2012 -
- 1 odpowiedź
- 606 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Artur] Data urodzenia: [Lipiec, 1993] Skąd się o nas dowiedziałeś: [od kolegi] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Lubię grać w Armę i szukam nowych wyzwań] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Grałem dotychczas z kolegami, tworzyliśmy własne nieskomplikowane misje ale w miarę ciewake] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające…
Ostatnia odpowiedź: Spitfire, 13 Stycznia 2012 -
- 6 odpowiedzi
- 827 wyświetleń
[X] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [X] Posiadam mikrofon [X] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [X]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Tomek Data urodzenia: 16.04.1989 Skąd się o nas dowiedziałeś: Hmm.. i co ja mam tutaj wpisać? Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Wróciła mi ochota na granie w Armę, naprawiłem trackIRa, chcę napisać parę skryptów i ogólnie nadal jesteście fajni Doświadczenie z serią OFP/ArmA: Praktycznie od wyjścia ArmA Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy…
Ostatnia odpowiedź: Spitfire, 11 Stycznia 2012 -
- 3 odpowiedzi
- 727 wyświetleń
[TAK]Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Kamil] Data urodzenia: [Kwiecień,1996] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Przeszukując YOUTUBE w poszukiwaniu filmów z Army 2 napotkałem się na użytkownika jar0maz i w ten sposob wiem o was ] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Kocham takie symulacje wiec nie pogardze wstąpić do wirtualnego wojska ] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Ma dosyć spore doświadczenie z grą Operetion…
Ostatnia odpowiedź: NOON, 7 Stycznia 2012 -
- 1 odpowiedź
- 720 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [bartosz] Data urodzenia: [Kwiecień, 1994] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Oglądałem filmiki na youtube i akurat akcje w waszym wykonaniu przykuły moją uwagę.] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [bardzo podoba mi się klimat jaki tworzy wasze zgranie połączone z doświadczeniem w prowadzeniu misji.] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [brak ] Inne grupy, któr…
Ostatnia odpowiedź: Spitfire, 5 Stycznia 2012 -
- 2 odpowiedzi
- 753 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Adam] Data urodzenia: [kwiecień, 1992] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Od członka naszego klany w PR i Waszej społeczności - towarzysza] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Jesteście chyba jedyną przystępną konkurencją dla CFOGa, jestem ciekaw jak będzie wyglądać rozgrywka z Wami.] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Od czasów pierwszego Flashpointa, aż po Arma 2:OA] Inne g…
Ostatnia odpowiedź: Rutek, 2 Stycznia 2012 -
- 2 odpowiedzi
- 730 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Michał, nick: Michaelo Data urodzenia: Styczeń, 1992 Skąd się o nas dowiedziałeś: Trochę z YT, trochę już kiedyś tam czytałem, trochę od Towarzysza Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Szczerze mówiąc, z kumplem szukamy jakieś grupki COOP, zaglądałem do CFOGu ale tam trochę zniechęciła mnie misja z "Rutkowskim", z resztą więc…
Ostatnia odpowiedź: Michaelo, 2 Stycznia 2012 -
- 1 odpowiedź
- 676 wyświetleń
[tak] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [tak] Posiadam mikrofon [tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [tak]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Fryderyk (wiem że fajne) Data urodzenia: Listopad 1996 Skąd się o nas dowiedziałeś: Youtube, Znajomi Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Lubię realizm w grach, teamwork, Znajomi. Doświadczenie z serią OFP/ArmA: Brak Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i…
Ostatnia odpowiedź: Spitfire, 2 Stycznia 2012 -
- 1 odpowiedź
- 680 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Michał] Data urodzenia: [Lipiec, 1994] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Na początku, dowiedziałem się od was od znajomego, lecz jakiś czas temu, zacząłem oglądać filmiki na Youtubie] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Ponieważ bardzo podoba mi się wasza gra. Lubie długi, trudne przeprawy, z ciągłą adrenaliną i lekkim strachem, że za rogu może wyjść wróg.] Doświadczenie z s…
Ostatnia odpowiedź: Spitfire, 2 Stycznia 2012 -
- 9 odpowiedzi
- 1,1tys. wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [sławek vel Boro] Data urodzenia: [Październik , 1975] Skąd się o nas dowiedziałeś: [google] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [jestem fanem tej gdy od czasu OF, chcę grać w sieci, oglądałem wasze filmiki.] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Od czasów pierwszego Flashpointa, aż po Arma 2:OA] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: [Jestem aktywnym graczem w Paintb…
Ostatnia odpowiedź: boro, 1 Stycznia 2012 -
- 1 odpowiedź
- 648 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Wojciech Data urodzenia: [Kwiecień, 1989] Skąd się o nas dowiedziałeś: Przeglądając Youtube pod kątem filmików z ArmA 2 Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Ponieważ nie interesują mnie inne gry gdzie zabija się na potęgę. Doświadczenie z serią OFP/ArmA: BRAK Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: BRAK Osoba polecająca: BRAK Coś o sobie: Interesują mnie …
Ostatnia odpowiedź: Red, 30 Grudnia 2011 -
- 1 odpowiedź
- 731 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Piotr] Data urodzenia: [6, 1994] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Z opowieści jednego członka Waszej ekipy, jak i filmików na Youtube] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Jestem fanem ArmA, jak i zagorzałym graczem. Jednak brakuje mi dobrej współpracy z miłym towarzystwem] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Od pierwszego OFP, po dodatki, aż do ArmA2:OA, czyli mniej więcej 10…
Ostatnia odpowiedź: Red, 28 Grudnia 2011 -
- 1 odpowiedź
- 656 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Maciek Data urodzenia: 22 sierpień 1993 Skąd się o nas dowiedziałeś: Dowiedziałem się o Was od użytkownika Foxa Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Lubię grę zespołową a zwłaszcza w takim stylu jak Wasz Doświadczenie z serią OFP/ArmA: Grałem we wszystkie części OFP, z Armą mam do czynienia pierwszy raz Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: Brak Osoba polecaj…
Ostatnia odpowiedź: Fox, 26 Grudnia 2011 -
- 0 odpowiedzi
- 629 wyświetleń
[TAK, w tej chwili ssę ze steama] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [Tak] Posiadam mikrofon [Tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [Tak] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Dominik Data urodzenia: X 1993 Skąd się o nas dowiedziałeś: Od użytkownika R4KET Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Zawsze interesowały Mnie militaria i wojsko. Już jako bajtel biegałem na dworze wraz z przyjaciółmi z karabinami na kulki kupionymi kilka dni wcześniej na odpuście. Dzięki ACC chcę poznać kilku nowych ludzi, rozwinąć w jaki…
Ostatnia odpowiedź: Peenie, 23 Grudnia 2011 -
- 10 odpowiedzi
- 1,3tys. wyświetleń
[si] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [Tak] Posiadam mikrofon [Tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [Tak]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Mateusz Data urodzenia: I 1986 Skąd się o nas dowiedziałeś: Z internetu. Nie pamiętam dokładnie, bo podglądam forum od prawie roku, dopiero teraz mam techniczną możliwość grać w multi. Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Zagrywam się w gry z tej serii od wakacji 2001 roku. W dawnych czasach katowałem OFP WGL i przede wszystkim FDF na zagranicznych serwerach. Właśnie o…
Ostatnia odpowiedź: Rutek, 17 Grudnia 2011 -
- 2 odpowiedzi
- 734 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Nikodem] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Z filmików na youtube] Data urodzenia: [Marzec, 1992] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Ponieważ traktujecie grę bardzo poważnie.Tak jakbyście byli prawdziwymi żołnierzami na polu bitwy i dzięki takim ludziom jak wy można się świetnie bawić.] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [OFP nigdy nie gralem a w Arma gram dopiero od…
Ostatnia odpowiedź: Kowalsky, 13 Grudnia 2011 -
- 1 odpowiedź
- 673 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Filip] Data urodzenia: [styczeń, 1991] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Podczas przeglądania YT natrafiłem na filmy z waszych rozgrywek] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Niebywale podoba mi się wasz styl gry (realizm, współpraca)] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Zaczęło się chyba w 2005 roku kiedy kupiłem OFP razem z dodatkami, zajmowałem się wtedy głownie…
Ostatnia odpowiedź: Dymion, 11 Grudnia 2011