Rekrutacja
Tu możesz zaciągnąć się do ACC.
Podfora
-
>>> DOŁĄCZ DO NAS! <<< (30 857 przekierowań)
2 232 tematów w tym forum
-
- 5 odpowiedzi
- 1,2tys. wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Tomasz] Data urodzenia: [Wrzesień, 1987] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Przeglądając Youtube pod kątem filmików z ArmA 2] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Zainteresował mnie wasz realny styl rozgrywki.] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Pierwszy kontakt z symulatorem pola walki odbył się na grze OFP skończywszy na ArmA. Teraz chcę powrócić do gry z tego powo…
Ostatnia odpowiedź: Tomash87, 7 Grudnia 2011 -
- 3 odpowiedzi
- 760 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Damian] Data urodzenia: [Kwiecień 1994] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Grałem z wami już bardzo wiele razy] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [bo naprawiłem Arme i wracam do Army] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [spore, zdobyte hmm.. u was] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grz…
Ostatnia odpowiedź: Red, 5 Grudnia 2011 -
- 1 odpowiedź
- 812 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Kuba] Data urodzenia: [19.01.1995] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Grałem już u was trochę, dawno temu. A wtedy? Hmmm... Chyba Chidori i Movart mnie wkręcili. Udałem się do sklepu na następny dzień i tak się to zaczęło. Dlaczego wy? Bo to z wami grali moi znajomi ] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Zawsze w Armie kręcił mnie realizm, praca w zespole, specyficzny klimat i odcz…
- 1 odpowiedź
- 793 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [bartosz] Data urodzenia: [Listopad, 1990] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Znajomi oraz YouTube] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Paru znajomych będących już w ACC.] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Znikome, parę gier ze znajomymi.] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespoło…
- 5 odpowiedzi
- 927 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Łukasz] Data urodzenia: [Maj, 1991] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Kolega podesłał filmiki z youtube'a pełen podziwu jak wyglądają wasze rozgrywki.] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [bardzo spodobał mi się sposób prowadzonej przez was rozgrywki i po poczytaniu forum stwierdziłem że to może być naprawdę super doświadczenie] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Niemal zerowe…
Ostatnia odpowiedź: Red, 1 Grudnia 2011 -
- 1 odpowiedź
- 737 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki. Imię: [Wojtek] Data urodzenia: [styczeń, 1995] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Przeglądałem filmy o tematyce wojennej, trafiło na ARMA 2, zaciekawiło mnie czy Polacy również się w to bawią. Stamtąd prosta droga na Wasz kanał i forum ] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Z tego co zaobserwowałem jesteście jedyną grupą łączącą wysoki poziom realizmu i dobrą rozrywkę !] Doświadczenie…
Ostatnia odpowiedź: Dace, 24 Listopada 2011 -
- 2 odpowiedzi
- 879 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Mateusz] Data urodzenia: [sierpień, 1996] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Oglądając filmiki na youtube natknąłem się na wasz kanał] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Chce pograć w gronie dobrych przyjaciół i dobrze się bawić, oraz podoba mi się wasz styl gry] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [OFP Cold War Crisis,ArmA 1,ArmA 2,ArmA 2 OA] Inne grupy, któr…
Ostatnia odpowiedź: Dace, 17 Listopada 2011 -
- 4 odpowiedzi
- 902 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [bartek] Data urodzenia: [sierpien, 1996] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Oglądając filmiki na YT pod kątem filmików A2,A2OA] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Podoba mi się wasz styl gry.] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [ArmA 1,Arma 2,Arma OA,OFP Dragon Rising 1/2] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające …
Ostatnia odpowiedź: Dace, 17 Listopada 2011 -
- 1 odpowiedź
- 690 wyświetleń
[NIE, ale kupię w najbliższym czasie] Myślę że do poniedziałku za tydzień, będę wszystko posiadał. [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Łukasz Data urodzenia: [sierpień,1987] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Wasz kanał na YT] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Zainteresowały mnie Wasze filmiki, spodobał mi się Wasz styl gry i też chcę stać się tego częścią.] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Póki co to tylko przejście kampanii Operation Flashpoint, oraz parę misji OF:D…
Ostatnia odpowiedź: Dace, 15 Listopada 2011 -
- 1 odpowiedź
- 808 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Mateusz] Data urodzenia: [Lipiec, 1984] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Przeglądając Youtube pod kątem filmików z ArmA 2] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Podoba mi się styl gry dążący do odzwierciedlenia prawdziwego pola walki-czyli to do czego została stworzona ArmA] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [ArmA 1 oraz Arma 2:OA] Inne grupy, których jestem…
Ostatnia odpowiedź: Dace, 12 Listopada 2011 -
- 4 odpowiedzi
- 897 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [bartosz] Data urodzenia: [Luty, 1995] Skąd się o nas dowiedziałeś: [YouTube] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Jestem fanem militariów, lubię gry zespołowe, ArmA II to to czego szukałem.] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Jedynie około rok temu grałem w Armę II ale tylko w singla, bo na piracie, ale po obejr…
Ostatnia odpowiedź: Shakal, 10 Listopada 2011 -
- 2 odpowiedzi
- 841 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Krystian Data urodzenia: 11.09.1994 Skąd się o nas dowiedziałeś: Widziałem wasze filmy z misji na YT Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Szukałem serwera gdzie można pograć w prawdziwą symulację pola bitwy. Doświadczenie z serią OFP/ArmA: Grałem we wszystkie części OFP i Arma 1 i 2 Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: brak Osoba polecająca: brak Coś…
Ostatnia odpowiedź: Razor, 9 Listopada 2011 -
- 2 odpowiedzi
- 916 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Kamil Data urodzenia: 07.1989 Skąd się o nas dowiedziałeś: YT Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Szukam alternatywy do coop'a, polska grupa to krok w dobrym kierunku. Doświadczenie z serią OFP/ArmA: Op.Flashpoint, później spora przerwa, od 2010 ArmA; głównie online oczywiście. Inne grup…
Ostatnia odpowiedź: Sone, 27 Października 2011 -
- 19 odpowiedzi
- 2,4tys. wyświetleń
[Tak] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [Tak] Posiadam mikrofon [Tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [Tak]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Mikołaj Data urodzenia: [12/11/1997] Skąd się o nas dowiedziałeś: O tym serwerze dowidziałem się z internetu, czyli z youtube. Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Chcę do was dołączyć ponieważ ten serwer znaczy dla mnie wiele.Grę ArmA 2 poznałem dzięki filmą na Youtube stworzonych przez graczy tego serwera.Dzieki oglądaniu tych flimów zacząłem robić podobne misje w edytorze Ar…
Ostatnia odpowiedź: kupyn, 21 Października 2011 -
- 1 odpowiedź
- 630 wyświetleń
PLANOWANE SZKOLENIE 14.10.11r. GODZINA 17:30 ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH NA SZKOLENIE! Jeżeli ktoś nie może proszę o podanie innego terminu na PW a coś ustalimy Edit: Nowy dział, proponuję usuwać posty przy zmianie kwatermistrza, może to znacznie ułatwić pracę.
Ostatnia odpowiedź: kupyn, 18 Października 2011 -
- 2 odpowiedzi
- 745 wyświetleń
[NIE ale kupie w najbliższym czasie] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Filip Data urodzenia: [Wrzesień, 1996] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Od gracza Stasicy i z waszego kanału na youtube] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Ponieważ spodobała mi się wasza gra i chciałbym miło spędzać czas podczas gry w Arme 2 z ogarniętymi ludźmi i w miłej atmosferze] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Grałem w Arma 2 demo razem …
Ostatnia odpowiedź: SKITER, 14 Października 2011 -
- 2 odpowiedzi
- 790 wyświetleń
Czesc TAK, Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations TAK, Posiadam mikrofon TAK, Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC TAK, Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Sebastian Data urodzenia: Wrzesien 1980 Skąd się o nas dowiedziałeś: Youtube Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Podoba mi sie to ze ktos trzyma reke nad wszystkim i kontroluje gre , nie ma "dzieci" ktore rozwalaja wszystko do okola siebie a same misje na Youtube prezentuja sie super. Doświadczenie z serią OFP/ArmA: Mam i gram w trzy czesci Arma. Inne grupy,…
Ostatnia odpowiedź: Teofil, 13 Października 2011 -
- 1 odpowiedź
- 761 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Michał] Data urodzenia: [Wrzesień, 1993] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Filmy na Youtube] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Oglądając Wasze rozgrywki zafascynowało mnie to jak bardzo realistycznie da się odwzorować potyczki wojenne bawiąc się w tej grze] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Operacja Flashpoint 1/2(singleplayer) i oczywiście ARMA 2 OA] Inn…
Ostatnia odpowiedź: Lt_Mic, 12 Października 2011 -
- 3 odpowiedzi
- 777 wyświetleń
[Tak mam problem z instalacja, pobraniem adonów prosił bym o pomoc namiary ts3 albo coś ] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations wersja steam [Tak] Posiadam mikrofon [Tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [Tak]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [kamil] Data urodzenia: [kwiecien 1985r] Skąd się o nas dowiedziałeś: [yt] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [realizm tego mi brakuje i zawsze chciałem pogram w arme po sieci z ogarniętymi ludzmi] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [sigle player tylko] Inne grupy, których j…
Ostatnia odpowiedź: Spitfire, 12 Października 2011 -
- 7 odpowiedzi
- 970 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Heniek Data urodzenia: Wrzesień 1976 Skąd się o nas dowiedziałeś: Google, yt, ciężko nie zauważyć na necie no i Tomy mi marudzi. Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Wolę taktykę i teamową grę niż latanie po planszy i robienie fragów. Wiadomo że w grupie raźniej, więc chętnie zobaczę jak gra się z kilkunastoma osobami jednocześnie. Doświadczenie z serią OFP/…
Ostatnia odpowiedź: kupyn, 7 Października 2011