Zaraza Napisano 3 Lutego 2022 Napisano 3 Lutego 2022 Imię: Szymon Spełniam następujące warunki: 1. Podawane przeze mnie dane w formularzu są zgodne z prawdą, 2. Posiadana przeze mnie gra ArmA 3 jest oryginalna, 3. Posiadam działający mikrofon, 4. Zapoznałem się i zobowiązuję przestrzegać regulaminów obowiązujących w ArmA Coop Corps, 5. Zobowiązuję się do zapoznania z zamieszczonymi ogłoszeniami przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Data urodzenia: 1983.07.31 Którą wersję Army posiadasz?: Arma 3 Apex Wiem o ACC dzięki: Centrum społeczności steam. Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej: Nie należę do żadnej większej grupy. Gram w ASG z lokalną grupą znajomych, w tym sporcie umiejętność współpracy jest kluczowa. Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy: Przygoda z symulacją zaczęła się od Army 3 właśnie, wcześniej raczej gry z serii Medal of Honor czy CoD z akcentem na okres II wojny światowej. Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ: Dotychczas grałem na zagranicznych serwerach (głównie Ahoy Invade & Annex). Zależy mi na podniesieniu umiejętności i możliwości pogrania w bardziej zorganizowanej grupie. Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk: Piechota, Jednostki specjalne Coś o mnie: Cóż tu dużo mówić, żona dwójka dzieci i mało czasu. Od około 3 lat interesuję się militariami, gram w ASG, na komputerze raczej gry z możliwością kooperacji np: Arma, The Division. Oprócz tego motoryzacja, kolarstwo i aktywne spędzanie wolnego czasu (jeśli już się znajdzie). Osoba polecająca: Zobacz cały formularz rekrutacyjny
Calc Napisano 3 Lutego 2022 Napisano 3 Lutego 2022 Czołem @Zaraza! Wpadnij do nas na TeamSpeak, aby chwilkę porozmawiać. W celu rozmowy skontaktuj się z @Fistach, @Black, @Calc lub @Templar. Ikona na TS: W razie naszej nieobecności możesz się zgłosić do kogoś z administracji. Ikona na TS: >>>>Namiary na nasz TS<<<< Alternatywnie zapraszamy na rozmową na naszego Discorda! >>>>Namiary na nasz Discord<<<< Do usłyszenia!