Skocz do zawartości
zebro

Formularz rekrutacyjny - Bartosz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Imię:
Bartosz

Spełniam następujące warunki:
1. Podawane przeze mnie dane w formularzu są zgodne z prawdą, 2. Posiadana przeze mnie gra ArmA 3 jest oryginalna, 3. Posiadam działający mikrofon, 4. Zapoznałem się i zobowiązuję przestrzegać regulaminów obowiązujących w ArmA Coop Corps, 5. Zobowiązuję się do zapoznania z zamieszczonymi ogłoszeniami przed przystąpieniem do każdej rozgrywki

Data urodzenia:
2001.03.04

Którą wersję Army posiadasz?:
ArmA 3

Wiem o ACC dzięki:

fanpage na fb ArmA 3 / ArmA Reforger - Polska Grupa

Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej:

Byłem swego czasu w HLL.PL i trochę tam grałem, poza tym często z kumplami (niestety mają mało czasu) gramy w Squada i fajnie nam się współpracuje głównie robiąc za logistykę i budowę oraz potem bronienie baz:D

Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy:

Trochę grywam w Squada

Całkiem sporo w Hell Let Lose

Poza tym grywam trochę teraz w Arma Reforger ale bez teamu to znacznie mniejsza frajda stąd moja obecność tutaj.
Czasami grywam w strategie typu Warno, i Heart Of Iron oraz kocham latać FA/18 w DCS ❤️

Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ:

Lubię tematy typu taktyka piechoty ogień i manewr itp ale wiadomo wojny wygrywa logistyka :D 
Całkiem sporo grałem w Hell Let Lose często jako dowódca piechoty i dowódca czołgu gdyż lubię rolę które nie koniecznie strzelają a musza koordynować działania i dużo patrzeć na mapę, szczególnie jak widzisz potem że twój odział sprawnie szturmuje jakiś obszar jednocześnie będą osłaniany ogniem zaporowym z waszego kmu. 

Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk:
Piechota, Jednostki specjalne, Jednostki pancerne, Śmigłowce transportowe, Śmigłowce bojowe, Samoloty i myśliwce

Coś o mnie:

Jestem 23 letnim programistą, uwielbiam technologie, drony,  komputery, druk 3d, elektronikę i tematy militarne, czasami skoczę na jakąś strzelankę ASG ale aktualnie nie mam czasu bo studia :D Szukam ludzi zajaranych podobnymi tematami do mnie. 

Osoba polecająca:

Zobacz cały formularz rekrutacyjny

Napisano

Czołem @zebro!
Kolejnym krokiem twojej rekrutacji jest odbycie rozmowy z Kwatermistrzem. W celu przeprowadzenia rozmowy zapraszamy na nasz TeamSpeak 3.

Skontaktuj się z @Blazis, @Calc, bądź @Miczyk
są oni oznaczeni na TS taką ikoną: kwatermistrz.png

W razie nieobecności kwatermistrzów możesz się zgłosić do dowolnego członka administracji oznaczonego ikoną: sztabowiec.png
>>>> Pobierz program TeamSpeak 3<<<<
a następnie:

>>>> Połącz się z naszym serwerem TeamSpeak 3<<<<

Alternatywnie zapraszamy na rozmową na naszego Discorda!

>>>>Link do serwera Discord<<<<

Do usłyszenia!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...