Skocz do zawartości
Duku

KONKURS - Sprawdź czy Masz TO we krwi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W sumie i tak miałem się wybrać i oddać krew.

Duku, to trochę nieodpowiedni temat na to (mało wyświetleń IMO), może dać jako ogłoszenie?

Przeniesione ~tomeek

• Upvote 1

Napisano

KONKURS - Sprawdź czy Masz TO we krwi

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.656597424406370.1073741851.534873043245476&type=1

"Zgłoś się pomiędzy 1 a 15 maja do najbliższej Stacji Krwiodawstwa, oddaj 450 ml krwi, prześlij nam na PRV kopię zaświadczenia z własnoręcznie dopisaną adnotacją: "Mam TO we krwi!"

Każdy kto spełni opisany warunek i polubił nasz profil w nagrodę otrzyma "Mini Plecak Wira" a w nim - dobrane przez ratowników pola walki JWK - podstawowe wyposażenie przydatne do udzielania pierwszej pomocy."

S!

Właśnie na FB to widziałem i chciałem dać na forum. W poniedziałek miałem iść oddać krew w innej zbióce a tak to pójdę na początku maja i będę mógł wziąć udział w konkursie :)

Napisano

Na przełomie czerwca i lipca ma być powtórka tej akcji

Skoro tak to z chęcią też wezmę udział.

Nie chciał bym oddawać krwi w środku matur. Niby niewielka ilość ale lepiej nie.

Napisano

Zakończenie Konkursu!

Z profilu "Cisi i Skuteczni" na FB:

MAM TO WE KRWI - Zakończenie akcji

Niełatwo nas zaskoczyć, ale tym razem z pokorą przyznajemy – zrobiliście to i to nawet dwukrotnie!
Jesteśmy pod wrażeniem osób, które mając świadomość zmiany zasad, związanych z wyczerpaniem limitu mini-plecaków Wira zdecydowały się oddać krew i przystąpić do akcji.
Akcja zakończyła się dokładnie o północy więc teraz czas na kilka informacji na które z pewnością czekacie niecierpliwie.
Przede wszystkim Ci, którzy do godziny 23:00 5 maja spełnili wszystkie warunki opisane w poście dotyczącym konkursu i przesłali do nas na PRV zaświadczenie bądź kopię książeczki Honorowego Dawcy Krwi w pierwszej kolejności otrzymają mini-plecaki Wira.
Następnie z wszystkich pozostałych zgłoszeń spełniających warunki wylosowanych zostanie 100 osób, które także otrzymają ten prezent. Zwycięzców losowania poprosimy o adresy w celu przesłania nagrody.
Pozostałe osoby, które wzięły udział w akcji i postąpiły zgodnie z opisem konkursu na naszym profilu otrzymają certyfikaty podpisane przez naszego Dowódcę.
Po przeanalizowaniu wszystkich przesłanych przez Was zaświadczeń opublikujemy podsumowanie, w którym podamy ile krwi, płytek i osocza udało się dzięki Wam zebrać.
Musimy Was jednak poprosić o cierpliwość – przeanalizowanie Wszystkich zgłoszeń, losowani a nawet wypełnienie certyfikatów na pewno trochę potrwa.
Następne zadanie będzie dwa razy trudniejsze.
Pozostańcie na nasłuchu!

Oryginalna wiadomość!