Skocz do zawartości

CO 33 Hell Patrol

Igor
   (0 opinii)
Misje

|20.09.08| Zmotoryzowany Pluton USMC patroluje okoliczne wioski.

Czytaj więcej

Opinie użytkowników

Rekomendowane komentarze

Calc

Napisano

"Now I am become Death, the destroyer of worlds." - pilot A-10 wcinający frytki podczas briefingu.

Stahu

Napisano

Rezerwa* ;) 

• Lubię 1
piotrek

Napisano

@IgorCzołem! Czy mógłbyś mi odpowiedzieć na 2 pytanka? Pierwsze to ile pocisków posiadają kolejno strzelec AT i jego asystent? Drugie pytanko to co posiada Munitions support?

Igor

Napisano (edytowane)

@piotrek Cześć. Strzelcy at posiadają po 2 pociski HEDP oraz po jednym HEAA.  Asystent posiada po 1 pocisku HEDP oraz HEAA. Warto też zaznaczyć że w Navistarze MaxxPro znajdują się dodatkowe pociski at. Munitions support posiada dodatkowe pociski dla grenadiera.

Edytowane przez Igor
piotrek

Napisano

Jasny gwint! Od dawna nie widziałem tylu graczy O_O

Maras

Napisano

Panowie,
Mam nadzieję że podczas jutrzejszej misji nie znajdą się takie osoby, które zapisały się, ale nie przyjdą. Proszę o zweryfikowanie swojego kalendarza, żeby nie było żadnej przykrości przed jutrzejszą rozgrywką. 

• Super 1
  • Lubię 1
  • Upvote 1
Maximus

Napisano

Muszę niestety się wypisać, nie wiem czy się wyrobie 😕

• Smuteczek 1