Rekrutacja
Tu możesz zaciągnąć się do ACC.
Podfora
-
>>> DOŁĄCZ DO NAS! <<< (31 551 przekierowań)
2 254 tematów w tym forum
-
Formularz rekrutacyjny
przez Gorth- 1 odpowiedź
- 659 wyświetleń
[Tak] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [Tak] Posiadam mikrofon [Tak nie do końca ale przebrnę] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [Tak] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Tomasz] Data urodzenia: [wrzesień, 76] Skąd się o nas dowiedziałeś: [you tube] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [bo śnieg....a tak naprawdę interesuja mnie gry ocierajace sie o realizm czyli symulatory ] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Niemal żadne] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grają…
Ostatnia odpowiedź: Adam, 2 Sierpnia 2012 -
- 1 odpowiedź
- 485 wyświetleń
[Tak] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [Tak] Posiadam mikrofon [Tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [Tak] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Przemysław] Data urodzenia: [Grudzień,1989] Skąd się o nas dowiedziałeś: [oglądając filmiki na Youtube i posiadając unikalną umiejętność czytania opisów pod filmikami ] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Ponieważ gracie taktycznie, ja również preferuje ten styl rozgrywki] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [OFP-ale tylko chwile, Arma,Arma2 + OA + PMC] Inne gru…
- 1 odpowiedź
- 611 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Tomek] Data urodzenia: [sierpień, 1995] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Youtube] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Dla klimatu, by uzyskać najpełniejszą istniejącą symulację,"poligon"] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [single A2, proste Multi] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają p…
- 5 odpowiedzi
- 1,1tys. wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Andrzej] Data urodzenia: [Kwiecień, 1991] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Youtube, Portale o Arma 2 oraz znajomi ] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Ponieważ uczestniczenie w takiej grupie wydaje się "Fajne" oraz bardzo interesujące] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Jedyni singlowa przygoda z OFP] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy.…
- 1 odpowiedź
- 536 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Maciej] Data urodzenia: [Kwiecień, 1995] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Filmy umieszczane w serwisie Youtube] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Ponieważ społeczność ACC jest jedną z najaktywniejszych w Polsce, daje to możliwość rozgrywania scenariuszy z wieloma osobami] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [ArmA- single od czasów premiery ArmA 2- małe misje na ok. …
- 1 odpowiedź
- 571 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Piotr] Data urodzenia: [sierpień, 1996] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Głównie Youtube oraz inne fora o Arma2] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Po obejrzeniu wielu filmików z Waszych gier uznałem ,że również chciał bym być częścią takiej społeczności.] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Grałem trochę w Arma2 Single Player, również trochę w OFP:DR] Inne grupy, których jestem/byłem członkie…
- 1 odpowiedź
- 544 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Zbigniew] Data urodzenia: [Wrzesień, 1993] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Youtube, gracze Army.] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Pytanie?! Ze względu na klimat jaki panuje w trakcie rozgrywek.] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Z dawien dawna miałem kontakt z OFP ale dopiero Armę 2 użyłem jak należy. Powracam do niej po sporej przerwie.] Inne grupy, których j…
- 1 odpowiedź
- 551 wyświetleń
[Tak] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [Tak] Posiadam mikrofon [Tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [Tak] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Robert] Data urodzenia: [Marzec, 1983] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Yotube] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Jako, że interesuje się militariami, oraz sporo czasu spędzam na graniu w gry o takiej tematyce, chciałbym dołączyć do zespołu ACC i zacząć grać w multi a nie tylko na singlu jak to bywało głównie do tej pory. Bardzo podoba mi się konwencja rozgrywki, którą …
- 1 odpowiedź
- 515 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations. [TAK] Posiadam mikrofon. [TAK]Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC. [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki. Imię: [Oskar] Data urodzenia: [Kwiecień, 1997] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Przeglądając filmy Amerykańskich żołnierzy podczas akcji w Afganistanie itd. Natrafiłem na Armę, przeglądając filmiki natrafiłem na kanał raidera.] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Wiąże daleką przyszłość z wojskiem. Interesuje się wojskiem od małego. Kiedy to ubierałem się w moro brałem kara…
- 5 odpowiedzi
- 987 wyświetleń
[tak] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [tak] Posiadam mikrofon [tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [tak] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: Bartek Data urodzenia: grudzien 1992 Skąd się o nas dowiedziałeś: Z Wykopu:) Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Spodobała mi się gra, a pomocna dłoń, którą wyciągneli członkowie ACC w komentarzach na wykopie przyciągnęła mnie tutaj:) Doświadczenie z serią OFP/ArmA: brak Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w kl…
Ostatnia odpowiedź: bartek1, 24 Lipca 2012 -
- 2 odpowiedzi
- 625 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Adrian] Data urodzenia: [sierpień, 1990] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Obserwacja na YouTube. Śledziłem was od dłuższego czasu.] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [W zasadzie to specjalnie dla ACC zdecydowałem się kupić grę na steam. Lubię was za styl, klasę i pojęcie o tym co się tu dzieje. Ponad to uprzednio grałem w gry ty…
Ostatnia odpowiedź: Cytrus, 23 Lipca 2012 -
- 1 odpowiedź
- 591 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [sebastian] Data urodzenia: [Październik 1996] Skąd się o nas dowiedziałeś: [YouTube] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Grając w gry typu BF,CS,COD,itp zawsze brakowało mi zgrania i taktyki ] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [początkujące ] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się…
Ostatnia odpowiedź: Jaskier, 22 Lipca 2012 -
- 2 odpowiedzi
- 628 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: Adam Data urodzenia: Grudzień 1996 Skąd się o nas dowiedziałeś: Dawno temu usłyszałem o tej grze, w maju 2011 byłem członkiem korpusu ACC w randze szeregowego, jednakowoż z powodu długotrwałego braku aktywności uważam, że powinienem złożyć nowe podanie i przejść ponowne przeszkolenie. Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Ponieważ pamiętam jakim wspaniałym dośw…
Ostatnia odpowiedź: Asdam, 20 Lipca 2012 -
- 1 odpowiedź
- 711 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Karol] Data urodzenia: [sierpień, 1989] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Na stronie joemonster natknąłem się na filmik z waszej misji] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Zainteresowały mnie Wasze filmiki, spodobał mi się Wasz styl gry i też chcę stać się tego częścią.] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Grałem w dwie częśći OFP, oraz Arma 2] Inne grupy, których jestem/b…
Ostatnia odpowiedź: Jaskier, 19 Lipca 2012 -
- 2 odpowiedzi
- 599 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Łukasz] Data urodzenia: [Grudzień, 1994] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Wujek Google - wpisałem "arma 2 coop"] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Chciałem podszlifować swoje umiejętności i pograć w "prawdziwą" Arme] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [200h przegranych na modzie DayZ - tak, stamtąd się o tym dowiedziałem] Inne grupy, których jestem/byłem członki…
Ostatnia odpowiedź: pret0rian, 19 Lipca 2012 -
- 3 odpowiedzi
- 935 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Jakub] Data urodzenia: [Mroźny listopad 1994 roku] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Zainspirowany filmikami z kanału niejakiego CHKilroya (na tubie) postanowiłem poszukać czegoś lokalnego i oto jestem ] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Lubię tworzenie społeczności, kocham tą serię i mam dużo wolnego czasu ] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Kilka lat zmarnowanych…
Ostatnia odpowiedź: Jaskier, 18 Lipca 2012 -
- 1 odpowiedź
- 591 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Jakub Data urodzenia: 29 Sierpień 1994 Skąd się o nas dowiedziałeś: Od znajomych z gry Men of war assault squad Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Jestem rekonstruktorem niemieckiej zmechanizowanej piechoty oddziałów panzergrenadier z 401 batalionu Hagenów, działające na terenie Kosowa w ramach operacji wsparcia pokoju Joint Guardian. Chce szkolić oddział nawet jak się nie można…
Ostatnia odpowiedź: Jaskier, 18 Lipca 2012 -
- 4 odpowiedzi
- 889 wyświetleń
[tak] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [tak] Posiadam mikrofon [tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [tak] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [sebastian] Data urodzenia: [12.1977] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Najpierw była gra potem Filmiki z Youtube] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Niesamowity klimat, Odpowiadajacy mi sposob prowadzenia Coop] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [gralem w OFP oraz Arma2 w trybie single] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby …
Ostatnia odpowiedź: Jaskier, 17 Lipca 2012 -
- 4 odpowiedzi
- 967 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Łukasz Data urodzenia: Dzień Niepodległości 1983 Skąd się o nas dowiedziałeś: Szukałem na youtube filmów z coop'em z Arma2 Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Szukałem zgranej ekipy grającej w gre realistycznie odwzorowującą pole walki i chyba znalazłem Doświadczenie z serią OFP/ArmA: Grałem trochę we Flashpointa kiedy wyszedł...dawno dawno temu:) Inne grupy, któryc…
Ostatnia odpowiedź: Morro, 16 Lipca 2012 -
- 1 odpowiedź
- 586 wyświetleń
Tak Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations Tak Posiadam mikrofon Tak Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC Tak Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: Michał Data urodzenia: Styczeń 1996 Skąd się o nas dowiedziałeś: Od znajomego, obecnego członka waszej grupy. Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Poszukuje zaawansowanej symulacji sił zbrojnych. Doświadczenie z serią OFP/ArmA: Mam doświadczenie, grałem pod dobrym dowódcą w Operation Flashpoint. Inne grupy, których j…
Ostatnia odpowiedź: Jaskier, 15 Lipca 2012