Rekrutacja
Tu możesz zaciągnąć się do ACC.
Podfora
-
>>> DOŁĄCZ DO NAS! <<< (31 551 przekierowań)
2 254 tematów w tym forum
-
- 6 odpowiedzi
- 877 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: Emil Data urodzenia: Maj 1987 Skąd się o nas dowiedziałeś: google, youtube Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Chcę rozpocząć grę w coop arma2 na serwerze z klimatem. Doświadczenie z serią OFP/ArmA: brak Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i takie członkostwo…
Ostatnia odpowiedź: bucu, 15 Lipca 2012 -
- 2 odpowiedzi
- 699 wyświetleń
[Nie] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [Tak] Posiadam mikrofon [Tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [Tak] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Kacper] Data urodzenia: [Maj, 1999] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Z filmików na youtube] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Ponieważ lubie gre zespołową i realizm rozgrywek ] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [gralem w Battlefield i call of duty] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też maj…
Ostatnia odpowiedź: Piotr, 15 Lipca 2012 -
- 1 odpowiedź
- 584 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [bartosz] Data urodzenia: [Luty, 1990] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Filmiki na youtube] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Lubię gry zespołowe] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [trochę Flashpoint] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i takie członkostwo m…
Ostatnia odpowiedź: Jaskier, 13 Lipca 2012 -
- 1 odpowiedź
- 579 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Dawid Data urodzenia: Marzec 1997 Skąd się o nas dowiedziałeś: Od kolegi, który gra razem z wami Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Obejrzałem filmiki z waszych szkoleń na youtubie, chciałbym razem z wami symulować pole walki, treningi ,itp. Doświadczenie z serią OFP/ArmA: brak Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: Byłem członkiem kilku klanów i grup, w różnych gra…
Ostatnia odpowiedź: Jaskier, 12 Lipca 2012 -
- 1 odpowiedź
- 732 wyświetleń
[MAM] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [Posiadam] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [Oczywiście] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki (gdzie mam się podpisać ) Imię: Józef Data urodzenia: Maj 1987 Skąd się o nas dowiedziałeś: Od znajomego kumpla mojego kumpla mojej siostry ze strony wujka od mojej mamy. (Żart od XBlocka) Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Szukam czegoś bardziej ambitnego i zespołowego niż gry w które dotychczas grałem lecz ze względu na trole zrezygnowałem. Doświadczenie z s…
Ostatnia odpowiedź: Jaskier, 10 Lipca 2012 -
- 1 odpowiedź
- 711 wyświetleń
Formularz rekrutacyjny - Brego [TAK/NIE] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Kamil] Data urodzenia: [10, 1992] Skąd się o nas dowiedziałeś: [YouTube -> Arma2 -> Filmik "Największy polski COOP"] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Przez już bardzo długi czas szukałem jakiejś gry, w której jest duży nacisk na grę zespołową oraz realizm rozgrywki, a po waszych filmikach w końcu takową znalazłem i dlatego…
Ostatnia odpowiedź: Jaskier, 10 Lipca 2012 -
- 1 odpowiedź
- 585 wyświetleń
[TAK/NIE] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations (Dziś zakupiona, jutro na 95% będzie ) [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Michał] Data urodzenia: [Lipiec, 1996] Skąd się o nas dowiedziałeś: [YouTube -> Arma2 -> "Największy polski COOP"] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Podoba mi się Wasza gra zespołowa i nacisk na realizm] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Nikłe. Dłuższa chwila spędzona w ARMA: Free, i kilkanaście filmików na YT ] …
Ostatnia odpowiedź: Jaskier, 9 Lipca 2012 -
- 2 odpowiedzi
- 825 wyświetleń
[Tak] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [Tak] Posiadam mikrofon [Tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [Tak] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Adam] Data urodzenia: [12, 1982] Skąd się o nas dowiedziałeś: [szukałem polskich serwerów coop] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Grałem trochę na serwerze Tour ot Teamrespown gdzie wymuszana jest gra zespołowa, podobał mi się taki styl gry i chciał bym pograć tak z rodakami ] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Od niedawna posiadam Arma 2 CO] Inne grupy, któryc…
Ostatnia odpowiedź: kadryl, 8 Lipca 2012 -
- 7 odpowiedzi
- 1,1tys. wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Adam] Data urodzenia: [Lipiec,1995] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Filmik na youtube z największego polskiego COOP'a] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Podoba mi się sposób w jaki rozgrywacie misje. Podchodzicie do tego profesjonalnie, i razem z wami można naprawdę poczuć klimat w tej grze. Zagrałem już u Was dzisiaj jedną misję (nie główną) i widzę że gra z Wami to czysta p…
Ostatnia odpowiedź: kadryl, 8 Lipca 2012 -
- 1 odpowiedź
- 568 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Marek] Data urodzenia: [Lipiec, 1995] Skąd się o nas dowiedziałeś: [YouTube - relacja z akcji [CON]Fusion] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Cenię sobie dobra grę taktyczną oraz działania zespołowe i myślę że tutaj znajdę to czego szukam] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Cała seria OFP, z Armą mam małe doświadczenie] Inne grupy, których jestem/byłem członk…
Ostatnia odpowiedź: Jaskier, 8 Lipca 2012 -
- 4 odpowiedzi
- 945 wyświetleń
[Tak] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [Tak] Posiadam mikrofon [Tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [Tak] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Marcin] Data urodzenia: [wrzesień, 1980] Skąd się o nas dowiedziałeś: [z Youtube - relacja z misji] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Mam wrażenie, że aby doświadczyć pełni smaku ArmA 2, trzeba spróbować dobrej misji COOP z odpowiednimi osobami.] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [ArmA 2 jedynie i to od niedawna] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Ni…
Ostatnia odpowiedź: Chmieles, 7 Lipca 2012 -
Formularz rekrutacyjny - Gornan
przez Gość- 3 odpowiedzi
- 574 wyświetleń
.
Ostatnia odpowiedź: Gość, 6 Lipca 2012 -
- 1 odpowiedź
- 651 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Łukasz] Data urodzenia: [Grudzień, 1991] Skąd się o nas dowiedziałeś: [YT...przekopywałem się przez terabajty filmików na youtube aż wreszcie wpadłem na Was] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Zawsze podobały mi się te gry terenowe z ASG, paintball etc jednak ciężko mi było znaleźć tyle wolnego czasu, który bądź co bądź jest wymagany to tego typu rozrywki. Dlatego chciałem sp…
Ostatnia odpowiedź: Jaskier, 3 Lipca 2012 -
- 3 odpowiedzi
- 845 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Kuba] Data urodzenia: [Luty, 1990] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Filmik na JoeMonsterze ] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [spodobal mi sie filmik, przylozylem sie, zeby odpalic arme - a nie bylo latwo(nie za mocny komp:D) , no i arma free jest fajna, ale raczej coop to jest wlasnie to z czego trzeba korzystac grajac w ta gre:D, dlatego majac arme z CDAction, dokupilem OA. …
Ostatnia odpowiedź: Coren, 3 Lipca 2012 -
- 7 odpowiedzi
- 981 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Tomek] Data urodzenia: [styczeń, 1983] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Przeglądając szkolenia Arma 2 na Youtube] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Dosyć długo gram w Arma 2 (singleplayer), jestem zauroczony jej klimatem i realizmem a teraz chciałbym podwyższyć poprzeczkę i spróbować swoich sił w grze kooperacyjnej w szeregach Waszej grupy] Doświadczenie z serią OF…
Ostatnia odpowiedź: kadryl, 2 Lipca 2012 -
- 1 odpowiedź
- 579 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Paweł] Data urodzenia: [Wrzesień 1983] Skąd się o nas dowiedziałeś: [fora] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [gra zespołowa] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [małe] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i takie …
Ostatnia odpowiedź: Jaskier, 2 Lipca 2012 -
- 4 odpowiedzi
- 803 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Piotr] Data urodzenia: [Marzec, 1996] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Od przyjaciela, youtube.] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Lubię wspólne gry militarne, gdzie liczy się zgranie i słuchanie przełożonego] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Od OFP: Dragon Rising do Arma 2] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające…
Ostatnia odpowiedź: kadryl, 1 Lipca 2012 -
- 1 odpowiedź
- 647 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Paweł Data urodzenia: Marzec. 1990 Skąd się o nas dowiedziałeś: Filmiki na YouTube. Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Zafascynował mnie Wasz styl gry. Jest zupełnie czymś innym niż to co na co dzień spotykam w grach Multiplayer. Poza tym uwielbiam Co-op, realizm i klimaty jakie ArmA oferuje. Doświadczenie z serią OFP/ArmA: Grałem bardzo długo w pierwszego Fla…
Ostatnia odpowiedź: Don Mateo, 1 Lipca 2012 -
- 1 odpowiedź
- 588 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK*] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki *Okazało się przed chwilą, że mikrofon w słuchawkach padł, luty i kabelki wporzo więc przed (ewentualnym) pierwszym szkoleniem zdążę zakupić nowe dobre audio dlatego dałem TAK. Imię: [Wojtek] Data urodzenia: [Październik 1990] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Przez przypadek z wykop.pl, zgłębiłem temat z youtube.] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Od zawsze chciałem pograć 'na powa…
Ostatnia odpowiedź: Don Mateo, 1 Lipca 2012 -
- 2 odpowiedzi
- 895 wyświetleń
[X] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [X] Posiadam mikrofon [X] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [X] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Imię: [Aleksander] Data urodzenia: [styczeń, 1997] Skąd się o nas dowiedziałeś: Youtube Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Szukam zorganizowanej grupy ludzi, z którą można by było miło spędzić czas i symulować pole bitwy. Doświadczenie z serią OFP/ArmA: BRAK Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne…
Ostatnia odpowiedź: kadryl, 29 Czerwca 2012