TigeR Napisano 6 Czerwca 2022 Napisano 6 Czerwca 2022 Imię: Łukasz Spełniam następujące warunki: 1. Podawane przeze mnie dane w formularzu są zgodne z prawdą, 2. Posiadana przeze mnie gra ArmA 3 jest oryginalna, 3. Posiadam działający mikrofon, 4. Zapoznałem się i zobowiązuję przestrzegać regulaminów obowiązujących w ArmA Coop Corps, 5. Zobowiązuję się do zapoznania z zamieszczonymi ogłoszeniami przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Data urodzenia: 1989.01.08 Którą wersję Army posiadasz?: ArmA 3 Wiem o ACC dzięki: Dzieki google. Obserwuje spolecznosc od jakiegos czasu. Sam co jakis czas pogrywalem w mniejszych grupach. Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej: Gralem w DCS i uczestniczylem w srodowisku Gildia - polskiej spolecznosci zwiazanej z DCS. Rowniez w ramach tamtej grupy rozwijalem sekcje Army, teraz w kilka osob pogrywamy od czasu do czasu. Bawie sie w ASG, naleze do jednej grupy na slasku, jeszcze na rozne wieksze wydarzenia. W tym roku najblizsze to Ghost, MA, New Heaven. Pogrywalem w HLL, Squad, Post Scriptum, Wszystkie czesci Army (W tym pierwsze OFP), DCS, Il 2 Sturmovik. Lubie grac medykiem, w tym na modzie KAT Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy: Chyba to co napisalem powyzej w duzym stopniu pokrywa to co wymagane jest tutaj. Gram w rozne gry juz wiele lat, nie mam 18 lat ;) Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ: Chcialbym pograc w wiekszym gronie z osobami, ktore juz tez przez dlugi czas graja w Arme, moga mnie rowniez czegos nowego nauczyc. Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk: Piechota, Śmigłowce transportowe, Śmigłowce bojowe Coś o mnie: Po 30, lubie historie i militaria. Bawie sie w ASG, o czym juz wspominalem. Nie obrazam sie, nie zachowuje jak dzieciak. Chyba styknie ;D Mysle, ze tutaj bede mial mozliwosc dobrze sie bawic przy jednej z moich ulubionych gier. Osoba polecająca: Zobacz cały formularz rekrutacyjny
Calc Napisano 6 Czerwca 2022 Napisano 6 Czerwca 2022 Czołem @TigeR! Wpadnij do nas na TeamSpeak, aby chwilkę porozmawiać. W celu rozmowy skontaktuj się z @Fistach, @Black, @Calc, @Puchacz lub @Templar. Ikona na TS: W razie naszej nieobecności możesz się zgłosić do kogoś z administracji. Ikona na TS: >>>>Namiary na nasz TS<<<< Alternatywnie zapraszamy na rozmową na naszego Discorda! >>>>Namiary na nasz Discord<<<< Do usłyszenia!