Nieklucz Napisano 17 Lipca 2022 Napisano 17 Lipca 2022 Imię: Daniel Spełniam następujące warunki: 1. Podawane przeze mnie dane w formularzu są zgodne z prawdą, 2. Posiadana przeze mnie gra ArmA 3 jest oryginalna, 3. Posiadam działający mikrofon, 4. Zapoznałem się i zobowiązuję przestrzegać regulaminów obowiązujących w ArmA Coop Corps, 5. Zobowiązuję się do zapoznania z zamieszczonymi ogłoszeniami przed przystąpieniem do każdej rozgrywki Data urodzenia: 1996.08.17 Którą wersję Army posiadasz?: ArmA 3 Wiem o ACC dzięki: Nie pamiętam skąd znam tą grę, ale widziałem je poprzednie wersje i było dane mi trochę pograć, lecz to głownie było DAYZ, próbowałem coś sam grać, lecz nie za bardzo to ogarniałem, później dołączyłem do jakiegoś klanu którego nazwy nie pamiętam, nie zabawiłem tam długo, ponieważ miałem jakieś problemy z grą i zrezygnowałem, to wszystko działo się w ARMA 2, trzecią wersje dopiero zakupiłem i postanowiłem napisać do was, zawsze chciałem pograć w jakimś klanie w arme, lecz nigdy nie miałem okazji. Członkostwo w następujących grupach świadczy o mojej umiejętności gry zespołowej: Najdłużej to zabawiłem w klanie w Mount&Blade na DLC NW, gdzie spędziłem wiele godzin grając z ekipą, lecz miałem odczynienia z rożnymi grami i osobami, gdzie mogliśmy razem coś pograć. Lecz nikt nie było to jakoś specjalnie na poważnie, aktualnie jestem też w klanie w HOLDFASCIE. Moje doświadczenie z komputerową symulacją pola bitwy: Tak jak pisałem wyżej trochę grałem w arme 2 DAYZ i próbowałem coś zagrać normalnie, lecz nie wyszło. Nie pamiętam prawie w ogóle mechaniki gry, lecz lubię ten system. Nie wiem czy Escape From Tarkov można zaliczyć do symulacji, ale ostatnio trochę w niego pogrywam. Zdecydowałem się na dołączenie, ponieważ: Ponieważ chcę pograć w ARME 3, lecz nie wiem jak się za nią zabrać i liczę że od was wszystkiego się nauczę i pokażecie mi jak się w tą grę, gra. A przedweszystkim liczę na miłe spędzenie czasu i dobrą zabawe. Interesuje mnie symulowanie działań następujących rodzajów wojsk: Piechota Coś o mnie: Nazywam się Daniel i w sierpniu kończe 26 lat, aktualnie mam sporo wolnego czasu, lubię gry komputerowe od dziecka, grałem w różnego rodzaju gry. Teraz przyszedł czas spróbować w ARME 3, w którą już dawno chciałem spróbować, lecz jakoś nie było mi to dane. Nie wiem za bardzo co mogę więcej o osobie napisać, więc zakończę już i liczę że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Osoba polecająca: Zobacz cały formularz rekrutacyjny
Calc Napisano 17 Lipca 2022 Napisano 17 Lipca 2022 Czołem @Nieklucz! Wpadnij do nas na TeamSpeak, aby chwilkę porozmawiać. W celu rozmowy skontaktuj się z @Fistach, @Black, @Calc, @Puchacz lub @Templar. Ikona na TS: W razie naszej nieobecności możesz się zgłosić do kogoś z administracji. Ikona na TS: >>>>Namiary na nasz TS<<<< Alternatywnie zapraszamy na rozmową na naszego Discorda! >>>>Namiary na nasz Discord<<<< Do usłyszenia!