Fistach Napisano 27 Września 2022 Udostępnij Napisano 27 Września 2022 (edytowane) [*] "Jak nie masz co robić to rób żagle" Sone 2021 Nie myślałem, że będzie to zdanie, które mi będzie Cię przypominało. Spoczywaj w pokoju. Edytowane 27 Września 2022 przez Fistach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chayka Napisano 14 Października 2022 Udostępnij Napisano 14 Października 2022 (edytowane) Może i nie było nam po drodze i napsułem ci trochę krwi, ale zawsze byłeś dobrym kompanem do gry. Żegnaj. Teraz jesteś po lepszej stronie. Edytowane 14 Października 2022 przez Chayka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duku Napisano 15 Października 2022 Udostępnij Napisano 15 Października 2022 Spij spokojnie kolego. Gdziekolwiek jesteś. S! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aredd Napisano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 Bardzo smutno usłyszeć że dobra dusza już nie stąpa na tej ziemi. Mam nadzieje, że spotkacie się razem gdzieś tam na górze z @Stepien i obgadacie dawne lata podczas misji w Arma2 Regards, Ared Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Napisano 29 Marca 2023 Udostępnij Napisano 29 Marca 2023 Nie spodziewałem się zobaczyć takiej wiadomości. Sone dzięki za te wszystkie lata w ACC i SLT wspominam te czasy bardzo dobrze, nie tylko granie ale też rozmowy na ts do rana. Spoczywaj w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...