piotrek 63 Napisano 23 Marca 2021 (edytowane) @Stahu Czy propozycja z medykiem dalej jest aktualna? Edytowane 23 Marca 2021 przez piotrek Cytuj
Stahu 407 Napisano 23 Marca 2021 2 godziny temu, piotrek napisał: @Stahu Czy propozycja z medykiem dalej jest aktualna? Proszę bardzo. Cytuj
Calc 531 Napisano 23 Marca 2021 Zapisuję się na dowódcę, ale jak ktoś chce, to bardzo chętnie oddam. Najchętniej wymienię się za dowódcę w T34/76 I. Nie bać się dowodzić, najwyżej wszyscy zginiemy. Cytuj
Maximus 375 Napisano 23 Marca 2021 MC: Arty, wbijać na moździerz :p. Jak będzie trzeba to się przepisze Cytuj
Felon 19 Napisano 26 Marca 2021 nie jestem na 100% czy w ogóle będę w sobotę bo jednak pogoda jest ładna to plany się pozmieniały ;v - jak będę to wpisze się na moździerz jak nikt nie bedzie chcial Cytuj
Patriotic 791 Napisano 27 Marca 2021 @Houdini "Zapisanie się na slot rezerwowy w danym wydarzeniu jest równoznaczne z punktualnym przybyciem na wydarzenie i deklarowaniem przygotowania technicznego oraz chęci do gry mimo niedostatecznej liczby slotów" - regulamin ACC //Wyjątkiem może być jeśli MM napisze, że wybrane sloty rezerwowe/rezerwa jest dla osób niepewnych obecności, ale tu takiej informacji nie ma Cytuj
Wiking 3 Napisano 27 Marca 2021 Ja niestety jestem zmuszony się wypisać. Promotor się irytuje i muszę podciągnąć trochę pisanie pracy. Cytuj