Skocz do zawartości

TR 05 MC: Inżynier

Koxxus
   (0 opinii)
Szkolenia

Szkolenie ma na celu przeszkolenie kursantów z zakresu technik wsparcia saperskiego pododdziałów sojuszniczych. Kadeci w czasie szkolenia zapoznają się z procedurami działań saperskich, ich realizacją w warunkach gry, jak i sprzętem, jakiego mogą używać w polu.

Ukończenie tego etapu szkolenia skutkować będzie uzyskaniem przez kursantów srebrnej baretki MC: Inżynier. Dopuszczone do uczestnictwa w szkoleniu są priorytetowo osoby, które ukończyły okres próbny, uzyskując stopień szeregowego. Szkolenie planowo zakończy się o 21:00.

Czytaj więcej

Opinie użytkowników

Rekomendowane komentarze

piotrek

Napisano

@KoxxusCzy jeśli spóźnię się jakieś 15/20 minut to będzie to problem?

Koxxus

Napisano (edytowane)

To trochę czasu, ale rozumiem. Jedynym problemem jest to że przez ten czas przerobimy dość sporo. Czy pozostałym kursantom nie przeszkadzałoby ewentualne przesunięcie szkolenia o 20 minut? @Maximus @Houdini @Mosze

Edytowane przez Koxxus
piotrek

Napisano (edytowane)

@KoxxusZrobimy tak, że ja się obecnie wypiszę i jeśli nie dam rady dojść do 19 po prostu wejdzie ktoś inny na moje miejsce. Nie ma sensu przesuwać szkolenia specjalnie dla jednej osoby ;)

Edytowane przez piotrek
Mosze

Napisano

Jak dla mnie możemy zacząć 20 minut później

Houdini

Napisano

Mi tez pasuje akurat uszykuje córce do spania wszystko

Maximus

Napisano

Dla mnie można przesunąć

Koxxus

Napisano