Rekrutacja
Tu możesz zaciągnąć się do ACC.
Podfora
-
>>> DOŁĄCZ DO NAS! <<< (31 551 przekierowań)
2 254 tematów w tym forum
-
- 3 odpowiedzi
- 873 wyświetleń
[Tak mam problem z instalacja, pobraniem adonów prosił bym o pomoc namiary ts3 albo coś ] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations wersja steam [Tak] Posiadam mikrofon [Tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [Tak]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [kamil] Data urodzenia: [kwiecien 1985r] Skąd się o nas dowiedziałeś: [yt] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [realizm tego mi brakuje i zawsze chciałem pogram w arme po sieci z ogarniętymi ludzmi] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [sigle player tylko] Inne grupy, których j…
Ostatnia odpowiedź: Spitfire, 12 Października 2011 -
- 7 odpowiedzi
- 1,1tys. wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Heniek Data urodzenia: Wrzesień 1976 Skąd się o nas dowiedziałeś: Google, yt, ciężko nie zauważyć na necie no i Tomy mi marudzi. Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Wolę taktykę i teamową grę niż latanie po planszy i robienie fragów. Wiadomo że w grupie raźniej, więc chętnie zobaczę jak gra się z kilkunastoma osobami jednocześnie. Doświadczenie z serią OFP/…
Ostatnia odpowiedź: kupyn, 7 Października 2011 -
- 10 odpowiedzi
- 1,6tys. wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Alan Data urodzenia: Listopad 1981 Skąd się o nas dowiedziałeś: Google jakoś w początkach roku, a finalnie namówił mnie Tomy, który dołączył do Was też dość niedawno. Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Bo Arma 2 okazała się dla mnie świetną przygodą. I chcę więcej i lepiej. Naturalnie na spokojnie, muszę się jeszcze bardzo wiele nauczyć. Ale chęci są, co znaczy łańcuch …
Ostatnia odpowiedź: Alan, 7 Października 2011 -
- 3 odpowiedzi
- 946 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2 a paczuszka z OA czeka na odbudowanie spalonego sprzęta. [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Krzychu. Jako że nick mam jezykołomny, może być Kwaśny Data urodzenia: grudzień, 1984. Skąd się o nas dowiedziałeś: YouTube - kanał bodajże Rafalskiego Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: W wielkim skrócie - szlag mnie trafia jak widzę brak komunikacji w grze sieciowej, tutaj przynajmniej sprawiacie jej znaczne wrażenie. Poza tym - klimat aż …
Ostatnia odpowiedź: kupyn, 3 Października 2011 -
- 1 odpowiedź
- 904 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Kamil] Data urodzenia: [Grudzień, 1993] Skąd się o nas dowiedziałeś: [ Od kolegi ] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Gracie ciekawie, styl gry, dyscyplina, i inne. Ogólnie ciekawie to wygląda ] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Arma 2 SP ] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też ma…
Ostatnia odpowiedź: kupyn, 3 Października 2011 -
- 2 odpowiedzi
- 1,1tys. wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Patryk Data urodzenia: [Luty, 1996] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Od Wcisła] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Powodów jest wiele dobre rzeczy o was słyszałem, znam poniektórych co tu grają no i dochodzi pewien ,że tak powiem hmm pojedynczy czynnik ludzki w ACPL niestety] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Od roku gdy dorwałem w swe łapy Arme 2] Inne grupy, których jes…
Ostatnia odpowiedź: Ganges, 24 Września 2011 -
- 5 odpowiedzi
- 1,2tys. wyświetleń
TAK Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations TAK Posiadam mikrofon TAK Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC TAK Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Paweł Data urodzenia: Czerwiec '93 Skąd się o nas dowiedziałeś: Skądś o was wcześniej słyszałem, ale w przypływie szczerości wyznać muszę, że nie wiem. Na pewno z jakiegoś forum wiedzę tą wyniosłem. Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Bo tak. A ten jakże jasny konkret rozwijając - lubię grać w teamie niezależnie od tego, czy to byłby coop. czy jaka inna fantazja. A im większy team - tym…
Ostatnia odpowiedź: Jaskier, 17 Września 2011 -
- 3 odpowiedzi
- 1,2tys. wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Tomasz] Data urodzenia: [Grudzień, 1977] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Wujek Google a dalej to już poszło ] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Ciągnie mnie do pełnej gry zespołowej wykorzystującej pełne zasoby sprzętu i opcji interaktywnej nawigacji oraz komunikacji. Dosyć już "pseudo-fajnych" shooterów w stylu Rambo powalającego jedną rakietą pluton żołnierzy p…
Ostatnia odpowiedź: Tomy, 30 Sierpnia 2011 -
- 1 odpowiedź
- 1,1tys. wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK] Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Michał] Data urodzenia: [Grudzień, 1990] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Od posta Wyspy na battlefield.pl] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Zainteresowały mnie Wasze filmiki, ostatnio nawet z wami grałem i bardzo mi się spodobało, zwłaszcza atmosfera i podejście ludzi do gry ] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Gram od ArmA1] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( …
Ostatnia odpowiedź: kadryl, 28 Sierpnia 2011 -
- 2 odpowiedzi
- 1,2tys. wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Paweł Data urodzenia: Wrzesień 1985 Skąd się o nas dowiedziałeś: Kolega nakierowal mnie na Wasze forum. Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Z chęcia posmakowałbym typowej rozgrywki symulacyjnej, zmęczyły mnie już różnego rodzaju arcade shootery. Doświadczenie z serią OFP/ArmA: Operation Flashpoint CWC, RH, Resistance, chwila zabawy w Arme 1, ArmA 2 Inne …
Ostatnia odpowiedź: NOON, 23 Sierpnia 2011 -
- 1 odpowiedź
- 1,1tys. wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: Dawid Data urodzenia: Grudzień 1986 Skąd się o nas dowiedziałeś: Trafiłem tu przez google szukając informacji o "coopie" w ArmA 2. Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Podoba mi się zorganizowany styl gry, bez zbędnych udogodnień i na poważnie. Jestem wielkim fanem filmów wojennych, więc chyba dlatego pragnę to samo odczuwać podczas gry. Doświadczenie z serią OFP…
Ostatnia odpowiedź: tomeek, 22 Sierpnia 2011 -
- 1 odpowiedź
- 961 wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2 oraz OA [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Veji] Data urodzenia: [1985] Skąd się o nas dowiedziałeś: [szukając w necie informacji o Arma 2] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [interesuje mnie jak wygląda rozgrywka w symulację taką jak Arma z grupą dedykowanych graczy. Szukam czegoś więcej niż chaotyczna rozgrywka nas serwerach Arma:Free] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [Kilka …
Ostatnia odpowiedź: tomeek, 21 Sierpnia 2011 -
- 5 odpowiedzi
- 1,3tys. wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Michał] Data urodzenia: [Marzec, 1993] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Od kumpla] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Znudziło mi się granie z tylko jednym kumplem w coopy] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [W OFP byłem współzałożycielem Polskiego klanu SVD pod nickem 'SVD'Chopin102 i 'SVD'Evil ] Osoba polecająca: [bRAK] Coś o sobie: [ Interesuję się wojskiem (z k…
Ostatnia odpowiedź: tomeek, 21 Sierpnia 2011 -
- 3 odpowiedzi
- 1,3tys. wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Andrzej] Data urodzenia: [Luty, 1996] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Z Youtube ] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Dopiero zaczynam swoją przygodę z A2. Obejrzałem sporo waszych filmików na youtube i bardzo mi się spodobały, chciałbym do was dołączyć ] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [brak] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Oso…
Ostatnia odpowiedź: NOON, 21 Sierpnia 2011 -
- 9 odpowiedzi
- 1,7tys. wyświetleń
[NIE Posiadam jedynie ARMA 2 (Jak konieczne jest Combined Operations to mogę dokupić tylko powiedzcie )] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [Tak] Posiadam mikrofon [Tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [Tak]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Piotrek] Data urodzenia: [Październik 1994] Skąd się o nas dowiedziałeś: [szukałem serwera do grania w coops z polakami ] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Grałem dość długo w arme 2 lecz głównie sp Teraz chce symulować prawdziwe walki z ludźmi a nie komputerami ] Doświadc…
Ostatnia odpowiedź: kryna115, 20 Sierpnia 2011 -
- 1 odpowiedź
- 1,3tys. wyświetleń
[Tak] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [Tak] Posiadam mikrofon [Tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [Tak]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [seba] Data urodzenia: [październik 1990] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Przeszukując strony z ekipami asg trafiłem na ekipę która gra w Arme2 potem trafiłem na filmy z youtuba.] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [interesuję się asg, dokładniej mówiąc milsimami, więc czymś ambitniejszym. Tak samo chciałbym pograć w coś ambit…
Ostatnia odpowiedź: tomeek, 17 Sierpnia 2011 -
- 0 odpowiedzi
- 1,2tys. wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Marek] Data urodzenia: [maj 1991] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Filmiki na YouTube, poszukiwania w Internecie ludzi grających w ArmA on-line] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Tak właściwie to już z wami sporo grałem w zeszłym roku, część z was mnie pewnie pamięta Później musiałem (przez studia) zrobić sobie przerwę - teraz wracam Temat ten zakładam aby wszystko było ofic…
Ostatnia odpowiedź: pionek, 15 Sierpnia 2011 -
- 1 odpowiedź
- 1,2tys. wyświetleń
[Tak] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [Tak] Posiadam mikrofon [Tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [Tak]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Jarek] Data urodzenia: [czerwiec, 1983] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Głównie od osób będących członkami lub związanych z ACPL] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [szukam ekipy o mocnych podstawach, pozwalającej na rozwijanie umiejętności a jednocześnie umożliwiającej czerpanie przyjemności z gry. ] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [OFP- od premiery, grałem w klanach PoS…
Ostatnia odpowiedź: tomeek, 14 Sierpnia 2011 -
- 1 odpowiedź
- 1,2tys. wyświetleń
[TAK] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [TAK] Posiadam mikrofon [TAK] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [TAK]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Adrian] Data urodzenia: [Lipiec, 1992] Skąd się o nas dowiedziałeś: [GOOGLE.pl] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Podoba mi się wasz styl gry] Doświadczenie z serią OFP/ArmA: [2 miesiące Arma 2, 2 dni CO] Inne grupy, których jestem/byłem członkiem: ( Nie tylko ARMA się liczy. Osoby grające w klanach w inne gry też mają pojęcie o grze zespołowej i tak…
Ostatnia odpowiedź: tomeek, 14 Sierpnia 2011 -
- 1 odpowiedź
- 1,2tys. wyświetleń
[Tak] Posiadam oryginalną grę ArmA 2: Combined Operations [Tak] Posiadam mikrofon [Tak] Zapoznałem się z zasadami zachowania i stylu gry obowiązującymi w społeczności ACC [Tak]Zobowiązuję się zapoznawać z "Tematami Oficjalnymi" forum przed przystąpieniem do rozgrywki Imię: [Kamil] Data urodzenia: [Marzec, 1996] Skąd się o nas dowiedziałeś: [Osoby z ACPL wspominały kilka razy o ACC, a także szukając różnych pomocy w tworzeniu misji zaglądałem na forum ACC.] Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: [Chciałbym grac w zgranym zespole gdzie jest jakaś dyscyplina bez bałaganu podobnego do publicznych serwerów gdzie każdy robi co chce] Doświadczenie z seri…
Ostatnia odpowiedź: tomeek, 14 Sierpnia 2011