Skocz do zawartości

[ODWOŁANA] [IFA3] CO 23 Schwarzer Haufen

Koxxus
   (0 opinii)
Misje

Odważna kampania w Afryce Północnej zakończyła się ogromnym fiaskiem, a znaczna część użytych w niej sił zostaje wzięta do niewoli w trakcie odwrotu. Kolejne operacje Aliantów powodują, iż nasze siły we Włoszech są spychane kawałek po kawałku w stronę Vaterlandu. Dowództwo Niemieckie w związku z dramatyczną sytuacją jest zmuszone wyprowadzić kontratak na przegrupowujące się siły na brzegach Włoch kontynentalnych.

Najważniejszą rolę w całej operacji ma odegrać śmiała operacja powietrznodesantowa plutonu spadochroniarzy za liniami wroga, dzięki której wróg straci zdolność komunikacji w regionie.

Minimum 18 osób.

Czytaj więcej

Opinie użytkowników

Rekomendowane komentarze

Koxxus

Napisano

Powinniście dać radę też w mniejszym squadzie, tak czy siak serdecznie zapraszam!

Houdini

Napisano

Jestem rezerwa bo nie wiem czy zdążę 

Koxxus

Napisano

Misja odwołana, rozpisze na inny termin, ewentualnie okroje sloty 

Templar

Napisano

Teraz, Koxxus napisał:

Misja odwołana, rozpisze na inny termin, ewentualnie okroje sloty 

😞

Maximus

Napisano

Na prawde nie możemy tego zagrać w 14???

Maras

Napisano

@piranha @Maximus @Blackeye ze strony Sztabu, MM został już pouczony o lepszym adaptowaniu minimalnej liczby graczy, tak aby rozpisane misje faktcznie się odbywały.

@Calc opinię ukryłem, ponieważ misja się oficjalnie nie odbyła, a to co napisane może wprowadzać w błąd.

Niemniej zapraszam na weekendową rozgrywkę JO (ta się na pewno odbędzie ;) ). Zachęcam do zajmowania wszystkich slotów, bo będzie ciekawie.

Dalej potrzebny jest podoficer/zastępca w drużynie dowodzenia (NCO), po dziś może @Blackeye będziesz zainteresowany.

• Lubię 1