Skocz do zawartości

[Z]CO 36 Flashpoint

Tes
   (0 opinii)
Misje

Rok 1985, Malden. US Army odzyskuje teren zajęty przez sowieckich żołnierzy zbuntowanego generała Guby
Misja postawiona na Vcomie i Headlessie. Odnowiona, bez taryfy ulgowej.
Min. 16
Wywiad-https://forum.armacoopcorps.pl/topic/11545-20102019-co-36-flashpoint/

Opinie użytkowników

Rekomendowane komentarze

Pba

Napisano

36 slotów :O

Tes

Napisano

71U9iDvwjIL._SY606_.jpg

Minimum jest 16, technicznie da się to zrobić. 22 to poziom trudny i pod to była robiona misja. Dalej im więcej tym łatwiej. Zawsze na wyrost sloty daję, HQ ma większą dowolność co brać.

Zus

Napisano

85? Mmmm

Zus

Napisano

Moja aktywność przez najbliższe 2 miesiące będzie jeszcze mocno ograniczona. Postaram się przyjść, jak coś to się wypiszę.

Houdini

Napisano

Dla mnie za dużo ludzi będę miał pod sobą więc podziękuje:)

Houdini

Napisano

Ale mogę zostać FTL 

• Lubię 1
Block

Napisano

Aaaa co mi tam! :P

Lix

Napisano (edytowane)

Godzinę temu, Pba napisał:

@Tes so close :D

Nie no, sam @Tes mówił, że 22 to miał być poziom trudny i ja bym w to celował xD Chociaż znając możliwości VCOMa oraz naszą ostatnią passę i tak jestem w stanie zaryzykować stwierdzenie, że czeka nas wpie*dol stulecia

Edytowane przez Lix
MisterNova

Napisano

No to wskoczyłeś na medyka to postaraj nam nałożyć lodu na kuper

Tes

Napisano

zmieniono na oficjalne ustawienia ACE Medical

Patriotic

Napisano

@Tes pamiętaj, żeby ekwipunek medyka też zaktualizować. I można by na tyle osób dać drugiego medyka albo kilku clsów za riflemanów (chyba, że chcesz 1 bo tak będzie lepiej twoim zdaniem - nie wiem, nie grałem tej misji wcześniej)

Paradise

Napisano

Już widzę, że będzie ciężko - atak bez wsparcia na równą siłę ufortyfikowaną ze wsparciem dodatkowego sprzętu. Ale nie demotywuje mnie to 😄
ready bring it on GIF